Prostreno.cz

Rybí filé s petrželkou

Jemně pikantní rybí filé na másle pečené v troubě.

Ohodnotit
(5 hlasů)
  • 1h a 5min

    20min příprava

    45min vaření

  • 717 kJ / 171 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny12g
sacharidy1g
tuky12g

Ingredience na

  • 4 ks rybího filé
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 svazek hladkolisté petržele
  • 6 lžic rozpuštěného másla
  • 2 lžíce červeného vinného octa
  • 2 ks filety ančoviček
  • 2 ks sladkokyselých okurek
  • 2 lžíce kaparů
  • 4 špetky mletého pepře
  • 4 špetky soli
  • Na potření
  • 2 lžíce olivového oleje

Postup přípravy

  1. Rybí filety potřete olejem, osolte je a opepřete.
  2. Na dno zapékací misky položte snítky petržele.
  3. Filety položte na petržel, pokapejte je vinným octem, posypte nasekanými ančovičkami, jemně nakrájenými okurkami a kapary.
  4. Vše pokapejte máslem a dejte na 35-40 minut do trouby předehřáté na 190 °C.




Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Rybí filé s petrželkou

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat